16.1.2013

Tänä iltana: Soliti Roadshow

Tämä ilta on sellainen ilta, jona aika mainittavan moni hyvä suomalainen bändi esiintyy Helsingin Tavastialla. Jotenkin aika on tässä vierinyt eteenpäin siihen malliin, että asia suorastaan unohtui.

Ei se mitään. Viime aikoina on saattanut unohtua paljon muutakin.

Illan aloittaa Delay Trees. Minua hävettää myöntää, etten vieläkään omista yhtyeen viime vuonna julkaistua kakkoslevyä Doze. Se on suuri vääryys. Ehkä tämä sitten kuvaa koko viime vuotta: vähemmän ostettuja levyjä kuin koskaan, enemmän levykauppojen olemassaolon unohtamista kuin koskaan. Minua saa syyttää alan kuolemasta huoletta. Olen käynyt levykaupassa viimeksi joskus toukokuussa. Typerää. Lupaus: jos Solitin tavaranmyyntitiskillä on tuorein Delay Trees -levy myynnissä, minä ostan sen. Olenhan saattanut tietooni nimittäin senkin, että se levy jos mikä toimii nimenomaan levymitassa.


Vähintään yhtä paljon illalta odotan tietysti Cats on Firen soittoa - näin yhtyeen viimeksi, öö, huhtikuussa Kuudennella linjalla, ja se oli kivaa katsottavaa. Nyt en ole suuremmalla asioidensanomistuulella, joten muotoilenpa tähän äkkiä, että bändin olemus on tosi hyvällä tavalla vinksahtanut.

Ja mikä tärkeintä, laulut kunnon poppia.


Lisäksi olen illan esiintyjistä aiemmin nähnyt Big Wave Ridersin kerran livenä ja Astrid Swania en vielä koskaan. Mielikuva molemmista silti: hyvinkin positiivinen.

Soliti Roadshow, Tavastia, 16.1.2013
21.00 Delay Trees
22.00 Astrid Swan
23.00 Cats on Fire
0.00 Big Wave Riders
Facebook

5 kommenttia:

  1. Illan päättää ei new tigers vaan big wave riders! :)

    VastaaPoista
  2. Heiiii, see you there! ;) Jos nyt en kuukahda sitä ennen, univelat morjes..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, nyt se on korjattu! Oon ennenkin sotkenut nää kaksi yhtyettä toisiinsa nimiensä samankaltaisen rakenteen vuoksi, mutta onpa kyllä noloa silti!

    June, heiiii! Siellä näemme, toivottavasti silmät kestää!

    VastaaPoista
  4. Varaa 15€ mukaasi ;o)
    - Sami / Delay Trees

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sami, totta kai! Illalla nähdään, soittakaa hyvin!

      Poista