1.10.2011

Musiikin kaipuu

Hävytöntä. Naurettavaa. Johanneksen musiikkiblokki on viime aikoina kärsinyt niin kutsutusta blogikuolosta. Ja kun blogi saavuttaa tilan, jossa blogin viimeaikaisesta hiljaisuudesta puhuminen muodostuu vakioiduksi merkintöjen aloitusaiheeksi, ollaan niin kutsutuilla hakoteillä. Mutta minä haluan jatkaa tämän blogin pitämistä, haluan todella.

Mikä sitten vaivaa? No, musiikittomuus. En ole kuunnellut mitään itselleni uutta musiikkia aikoihin paitsi ihan vähän Clap Your Hands Say Yeahin uutta levyä Hysterical, ja se onkin itse asiassa ihan hyväntuntuinen, parempi kuin edeltäjänsä, mutta enempää en siitä vielä osaa sanoa. Avausraita toi kuitenkin mieleen, että suunta on yhtyeellä varmasti oikea. Debyytti oli kelpo ja tämä kolmoslevy ehkä myös, vaikkei mitään In This Home on Icen kaltaista superlaulua mukana ehkä olekaan. Mutta avausraita, Same Mistake, vaikutti ihan hyvältä ja tässä siitä tv-ohjelmaliveversio.


Kertokaapa vaikka joutessanne joku tai jotkut mulle, mitä kannattaisi kuunnella! Tuosta oikealla olevasta palkista näette referenssimielessä, minkälaisista musiikeista näin lähtökohtaisesti tykkään. Voitte suositella uutta tai vanhaa, mitä nyt ikinä, jotain, josta arvelette, että voisin pitää. En tietystikään pakota. Käyköön tämä samalla vaikka jonkinlaisesta testistä. Että onko täällä enää elämää.

4 kommenttia:

  1. Suosittelen Talk Talkia! Aloita The Colour of Springistä. Menneen kesän paras löytö.

    VastaaPoista
  2. Paanpa tästä kuunteluun, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Joo, ja Laughing Stock, mutta se on kyllä semmonen taidelevy.

    VastaaPoista
  4. Kiitos myös tästä! En tosin olekaan ehtinyt vielä tämän levyn kimppuun. Näin ensikuuntelun perusteella Talk Talk ei ehkä siltikään ole "kuppini teetä", mutta voi olla, että yritän vielä.

    VastaaPoista