2.1.2012

Jouluspämmi

Joulu meni. Ei se mitään. Frightened Rabbitin jouluhenkinen laulu Cheap Gold tuli nimittäin eteeni vasta joulun jälkeen - sähköpostini kun oli tulkinnut yhtyeen mainostusviestin häpeilemättä roskapostiksi, mistä ei nyt tietenkään ollut kyse. Koska laulu toimii myös niinä ajankohtina, jotka eivät varsinaisesti ole joulua, jaan laulun tässä nyt.


Ja voi sentään. Frightened Rabbit ei koskaan petä. Ei koskaan. Cheap Gold on taas kerran sellainen laulu, josta vain heti tietää pitävänsä. Ei Frightened Rabbitin paras laulu (sellainen vaatisikin tosi paljon), mutta silti hieno. Välillä tuntuu siltä, että mitä ikinä Frightened Rabbit julkaiseekin, se on aina hyvää.

Samassa sähköpostissa muistutettiin myös vuonna 2009 BBC:lle kuvatusta Walking in the Air -lainakappaleesta. Vaikken ole koskaan perustanut joululauluista, ja vaikken ole koskaan perustanut tästäkään laulusta (kaikkien Nightwish-konnotaatioidensakaan vuoksi), tämä versio on jotenkin hyytävä. Minä niin pidän tuosta Scott Hutchisonin tavasta elää soittamissaan lauluissa. Näkyy kauas, ettei siinä ole mitään teennäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti