10.5.2012

Liberte, tänään



Ihan vieno mainos taas tähän väliin. Yhtyeemme soittaa tänään Helsingin Club Libertessä, mikä on oikein miellyttävää. Lisäksemme iltamassa soittavat sattuvan kaksinkertaiset Neat Neat ja Drn Drn.



Neat Neat on maailmani ainoa yhtye, jonka keikalta olen joutunut poistumaan kesken kaiken mahakivunsekaisen superkuumeen vuoksi mutta joka on silti oikein hyvä ja taidokas. Oli maaliskuu, ja keikkapaikan tiloissa oli ulkolämpötila: noin viisi astetta celsiusta. Neat Neat on esimerkiksi internetissä, jossa sijaitsee myös Neat Neatin musiikkia.


Drn Drn taas on maailmani ainoa yhtye, joka kutsuu musiikkiaan post-kraut-blues-diskoksi, paitsi etten tiedä, kutsuuko. Drn Drn ei ole internetissä näkyvästi, mutta Drn Drn on internetissä vähän.

Soitto alkaa yhdeksältä. Sisäänpääsy maksaa vitosen ja narikan.

Tulkaa, koska olemme kivoja ja sinäkin olet.

Olemme Facebookissa.

Puhumme suomea.

2 kommenttia:

  1. Mun piti vastata jo aiemmin, mutta taas se jäi. Tulisin siis mielelläni, mutta oon jälleen kerran treeneissä! Eikä oo varaa jäädä pois, kun kisat lähestyy ja kunto on nollassa. :/ Buu.

    Mainiota keikkaa kuitenkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunne on oikein tuttu, menot kuuluvat ihmisyyteen. Itseltäni jää sekä Delay Trees että Cats on Fire väliin viikon sisällä tässä ihan just, koska molempina iltoina on myöhäisillan työvuoro, mikä on erittäin harmillista.

      Mutta ehkä joskus toiste osuu, ja mainiota treeniä!

      Poista